Perfect vakantiehuis in een prachtige omgeving

Accommodatie familieweekend

De Grenswachter is dé groepsaccommodatie voor een familieweekend. De ruim opgezette accommodaties, bestaande uit drie woongelegenheden, bieden enorm veel mogelijkheden. Zowel binnen als buiten is er voldoende ruimte om als familie gezellige activiteiten te ondernemen. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken een potje voetbal, spelletjes of een gezellige barbecue. Jong en oud, niemand zal zich tijdens dit familieweekend in deze prachtige accommodatie vervelen.

Accommodatie familieweekend met veel ruimte

Een accommodatie voor uw familieweekend nodig met veel ruimte voor uw complete familie? De groepsaccommodaties van De Grenswachter hebben u veel te bieden. U verblijft met uw familie, afhankelijk van de hoeveelheid personen, in een of in beide woongelegenheden. Daarnaast is er nog ‘De Schoppe’, een prachtige verbouwde schuur die ook nog eens plaats biedt aan 18 personen. Ook heeft de Grenswachter gedacht aan de kleinsten onder ons, voor hen zijn er een aantal kinderbedjes en kinderstoelen. Bovendien kunnen zij buiten naar hartenlust spelen op de speeltoestellen en het trapveldje.

Accommodatie familieweekend in groene omgeving

Zoekt u een accommodatie voor uw familieweekend in een groene omgeving? Dan raden wij u aan de groepsaccommodaties van De Grenswachter te bezoeken. De Grenswachter ligt in de groene omgeving van Aalten, dichtbij de Duitse grens. Wilt u het stadse leven samen met uw familie een weekend de rug even toekeren? Dan is De Grenswachter de juiste accommodatie voor uw familieweekend.
Met een beetje geluk ziet u dit weekend een ree van dichtbij en snuift u de geur op van vers gemaaid gras of, wanneer u in de winter te gast bent, kunt u schaatsen op een van de slootjes tussen de weilanden.

Over een complete en prettige accommodatie voor uw familieweekend hoeft u niet langer te twijfelen; wij verwelkomen u graag bij de groepsaccommodaties van De Grenswachter.

Groepsaccommodatie De Grenswachter:

De groepsaccommodaties van De Grenswachter in Aalten bieden u alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen. De verbouwde boerderij is geschikt voor een verblijf van familie, vrienden, zorggroepen en zakelijke klanten. De Grenswachter bestaat uit meerdere vakantiehuizen die ook in combinatie te huren zijn.

  • Prachtige natuur en omgeving
  • Sfeervol, luxe en comfort
  • Veel privacy
  • Voor grote groepen van 10 tot 60 personen
  • Ideaal voor familieweekend, zorggroepen en bedrijfsuitje
  • Kindvriendelijk
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Groot buitenerf
  • Huisdieren zijn niet welkom