Perfect vakantiehuis in een prachtige omgeving

Luxe accommodatie

Een luxe accommodatie in een prachtige omgeving. De Grenswachter accommodatie presenteert met grote trots drie complete en luxe verblijven. U heeft de keuze tussen twee woningen en de geheel gerenoveerde Schoppe (voormalige schuur). Zowel de woningen als de Schoppe zijn voorzien van hedendaagse luxe. In de meeste slaapkamers staan twee eenpersoonsbedden, in een aantal staan er vier. Tevens zijn er meerdere badkamers voorzien van alle luxe die u mag verwachten.

 

Luxe accommodatie voor groepen

Bij een luxe accommodatie voor groepen springen de verblijven van De Grenswachter direct in het oog. De luxe accommodaties zijn geschikt voor grotere en minder grote groepen. U kunt hierbij denken aan uw familieweekend, maar natuurlijk ook aan een bedrijfsuitje, een workshop of een vriendenweekend. De ruim opgezette verblijven met moderne meubels geven u zeker het gevoel dat u verblijft in een luxe accommodatie. Afhankelijk van de groepssamenstelling zijn er voldoende buitenactiviteiten. Er is aan de kinderen gedacht (trampoline, speeltoestel, trapveldje) maar ook aan de volwassen (WiFi en wandel- en fietstochten).

 

Luxe accommodatie in een landelijke omgeving

De luxe accommodatie van De Grenswachter bevindt zich in de landelijke omgeving van de Achterhoek. U wordt gewekt met geluiden waarvan u misschien vergeten was hoe het klonk.
Het uitzicht op de weilanden is fenomenaal en onvergetelijk.
Natuurlijk bevindt zich buiten het erf van deze accommodatie nog veel meer. In de zomermaanden worden er in de omgeving festivals georganiseerd. (o.a. Zwarte Cross) En wat dacht u van verschillende musea (Mondriaan in Winterswijk) of het bezoeken van het prachtige ‘boekenstadje Bredevoort’ in de omgeving?

De Grenswachter legt u graag in de watten in deze luxe accommodatie.

Groepsaccommodatie De Grenswachter:

De groepsaccommodaties van De Grenswachter in Aalten bieden u alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen. De verbouwde boerderij is geschikt voor een verblijf van familie, vrienden, zorggroepen en zakelijke klanten. De Grenswachter bestaat uit meerdere vakantiehuizen die ook in combinatie te huren zijn.

  • Prachtige natuur en omgeving
  • Sfeervol, luxe en comfort
  • Veel privacy
  • Voor grote groepen van 10 tot 60 personen
  • Ideaal voor familieweekend, zorggroepen en bedrijfsuitje
  • Kindvriendelijk
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Groot buitenerf
  • Huisdieren zijn niet welkom