Perfect vakantiehuis in een prachtige omgeving

Familiereünie/vriendenweekend

Organiseert u een familiereünie in Gelderland? Of zoekt u een locatie voor een vriendenweekend in de Achterhoek? Kom naar De Grenswachter in Aalten. De ruime groepsaccommodaties in de bosrijke omgeving van de Achterhoek staan voor zorgeloos genieten. Compleet en comfortabel ingericht. U heeft er alle gelegenheid om samen te zijn en leuke dingen te doen.

Familiereünie Gelderland

Voor een geslaagde familiereünie in Gelderland boekt u een familieaccommodatie bij De Grenswachter in Aalten. Er zijn verschillende groepsaccommodaties die veel privacy en rust bieden. De Grenswachter heeft alles voor een fantastisch verblijf. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke wandeling of fietstocht? Of spelletjes doen, koken en eten en gezellig bijpraten? En de kinderen? Die vermaken zich uitstekend tijdens uw familieweekend op onze verbouwde boerderij.

Vriendenweekend in de Achterhoek

Even lekker weg tijdens een vriendenweekend in de Achterhoek? De groepsaccommodaties van De Grenswachter zijn drempelvrij, luxe en compleet ingericht met knusse loungehoekjes en sfeervolle woonkamers. Hier kunt u heerlijk ontspannen en bijpraten onder het genot van een goed glas wijn. U heeft bij elke accommodatie de beschikking over meerdere slaapkamers, een grote tuin met terras en volop privacy. De ideale locatie voor een vriendenweekend in een prachtige omgeving!

Reserveer uw familieaccommodatie/vriendenweekend accommodatie

Of u nu met 10 of met 60 personen bent, u bent van harte welkom om een aantal nachten door te brengen in één van onze familieaccommodaties en accommodaties voor een vriendenweekend in de prachtige Achterhoek. Lees meer over de groepsaccommodaties van De Grenswachter in de Achterhoek.

Groepsaccommodatie De Grenswachter:

De groepsaccommodaties van De Grenswachter in Aalten bieden u alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen. De verbouwde boerderij is geschikt voor een verblijf van familie, vrienden, zorggroepen en zakelijke klanten. De Grenswachter bestaat uit meerdere vakantiehuizen die ook in combinatie te huren zijn.

  • Prachtige natuur en omgeving
  • Sfeervol, luxe en comfort
  • Veel privacy
  • Voor grote groepen van 10 tot 60 personen
  • Ideaal voor familieweekend, zorggroepen en bedrijfsuitje
  • Kindvriendelijk
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Groot buitenerf
  • Huisdieren zijn niet welkom