Perfect vakantiehuis in een prachtige omgeving

Groepsaccommodatie Achterhoek

Op zoek naar een groepsaccommodatie in de Achterhoek? Dan bent u bij De Grenswachter aan het juiste adres. U kunt vanuit De Schoppe, een luxe, modern gerenoveerde schuur, de Achterhoek met al haar moois gaan verkennen. De provincie staat bekend om zijn groene ruimtes en hartelijke bevolking. En dat merkt u aan de inrichting van de groepsaccommodaties van De Grenswachter. Uw groepsaccommodatie is ruim en ingericht met warme meubels en accessoires. Hiermee geven we u een warm onthaal.

 

Groepsaccommodatie Achterhoek in groene omgeving

U bevindt zich in een groene omgeving als u verblijft in deze groepsaccommodatie in de Achterhoek. Midden tussen de weilanden met daarin koeien en zo nu en dan zelfs een ree, bent u één met de natuur. Wilt u de omgeving actief verkennen? Dan hoeft u zich niet te vervelen met de prachtig opgezette wandel- en fietsroutes, die u laten kennismaken met de provincie Gelderland.

 

Groepsaccommodatie Achterhoek met luxe voorzieningen

De Grenswachter draagt met haar groepsaccommodaties in de Achterhoek bij aan een heerlijk verblijf in de groene omgeving die deze provincie biedt. Iedere woonvoorziening beschikt over meerdere slaapkamers en badkamers. Het moderne interieur, de luxe ingerichte badkamers, de ruimtes in en om de verblijven, De Grenswachter heeft overal aan gedacht. Wilt u als groep de Achterhoek verkennen, maar wilt u niet inleveren op luxe? Dan nodigen wij u van harte uit in een van de groepsaccommodaties in de Achterhoek die De Grenswachter rijk is.

Op ontdekkingstocht in de Achterhoek? Kom tot rust in de groepsaccommodaties van De Grenswachter.

Groepsaccommodatie De Grenswachter:

De groepsaccommodaties van De Grenswachter in Aalten bieden u alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen. De verbouwde boerderij is geschikt voor een verblijf van familie, vrienden, zorggroepen en zakelijke klanten. De Grenswachter bestaat uit meerdere vakantiehuizen die ook in combinatie te huren zijn.

  • Prachtige natuur en omgeving
  • Sfeervol, luxe en comfort
  • Veel privacy
  • Voor grote groepen van 10 tot 60 personen
  • Ideaal voor familieweekend, zorggroepen en bedrijfsuitje
  • Kindvriendelijk
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Groot buitenerf
  • Huisdieren zijn niet welkom