Perfect vakantiehuis in een prachtige omgeving

De Achterhoek is ideaal voor een personeelsuitje met overnachting

Voor een personeelsuitje met overnachting in een luxe accommodatie die van alle gemakken voorzien is, zit u bij De Grenswachter in de Achterhoek helemaal goed. Door een boerderij in Aalten helemaal te verbouwen en vernieuwen, is er nu plek voor groepen van tien tot zestig personen. Hoewel alles modern is, krijgt u toch meteen een thuisgevoel in het authentieke verblijf. De omgeving is werkelijk prachtig en ideaal geschikt voor groepsspellen en teambuilding.

Wat is er mogelijk voor ons personeelsuitje met overnachting?
Er zijn verschillende accommodaties waar u uit kunt kiezen voor uw personeelsuitje met overnachting. Het is mogelijk om een huis apart te huren of om meerdere huizen met elkaar te combineren. Voor kleinere groepen zijn bijvoorbeeld de luxe groepsaccommodaties De Schoppe, ’t Woonhuus of De Daele zeer goed geschikt. Grotere groepen kunnen hiernaast juist goed terecht in een combinatie van deze woningen, afhankelijk van de grootte van de groep. Alle accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en voelen tegelijkertijd luxe en warm aan. Uw personeelsuitje met overnachting wordt bij De Grenswachter in het mooie Aalten een gegarandeerd succes.

Wat maakt de Achterhoek zo bijzonder?
Naast de luxe verblijven en ruime omgeving, is er in de buurt ook veel te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld heerlijk wandelen en fietsen in de bosrijke omgeving. Er zijn veel verschillende teamworkshops te boeken en een aantal mooie musea in de nabije omgeving te bezoeken. Wilt u meer informatie om uw personeelsuitje met overnachting goed te kunnen regelen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan of reserveer direct online. We verwelkom u graag in Aalten.

Groepsaccommodatie De Grenswachter:

De groepsaccommodaties van De Grenswachter in Aalten bieden u alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen. De verbouwde boerderij is geschikt voor een verblijf van familie, vrienden, zorggroepen en zakelijke klanten. De Grenswachter bestaat uit meerdere vakantiehuizen die ook in combinatie te huren zijn.

  • Prachtige natuur en omgeving
  • Sfeervol, luxe en comfort
  • Veel privacy
  • Voor grote groepen van 10 tot 60 personen
  • Ideaal voor familieweekend, zorggroepen en bedrijfsuitje
  • Kindvriendelijk
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Groot buitenerf
  • Huisdieren zijn niet welkom