Perfect vakantiehuis in een prachtige omgeving

Overnachten groepsaccommodatie

Overnachten in een groepsaccommodatie? De Grenswachter bestaat uit een drietal prachtige verblijven. Alle accommodaties beschikken over voldoende leef- en slaapgelegenheden en zijn daarom bij uitstek geschikt voor (grotere) groepen.
De Daele en ’t Woonhuus kunnen samengevoegd worden tot een grote woning wanneer u met zo’n 42 personen wenst te overnachten. Daarnaast kunt u natuurlijk ook gebruikmaken van de gerenoveerde schuur (de Schoppe) die ook op het erf staat.

Overnachten groepsaccommodatie in stijl

Wanneer u wilt overnachten in een groepsaccommodatie is het natuurlijk fantastisch wanneer deze beschikt over luxe en stijl. De groepsaccommodaties van De Grenswachter beschikken over beide.
U overnacht in een verbouwde boerderij die omgetoverd is tot een stijlvol en luxueus verblijf.
De eigenaren hebben deze woonvoorzieningen tot in de puntjes voorzien van alle luxe waardoor een overnachting in een van de verblijven u lang bijblijft. Uiteraard zijn ook het erf en de landelijke omgeving een waardevolle aanvulling op het overnachten in deze groepsaccommodatie.

Overnachten groepsaccommodatie met voldoende privilege

Wanneer u wilt overnachten in een groepsaccommodatie is voldoende privilege vaak een belangrijk punt alvorens u iets boekt. De Grenswachter heeft hier goed over nagedacht en het resultaat is een drietal woonvoorzieningen met meer dan voldoende privilege. Alle verblijven zijn ruim ingedeeld en u verblijft hooguit met 4 personen op een slaapkamer. Daarnaast zijn er vele kamers met 2 of 3 eenpersoonsbedden. Ook voldoende ruimte in een badkamer is een waardevolle aanvulling tijdens het overnachten in een groepsaccommodatie. Wij mogen concluderen dat De Grenswachter ook hierin geslaagd is. De luxe badkamers, vrijwel allemaal voorzien van een douchehoek en een ligbad, bieden u precies datgene waarnaar u op zoek bent.

Ontdek de groepsaccommodaties van de Grenswachter, kom eens overnachten!

Groepsaccommodatie De Grenswachter:

De groepsaccommodaties van De Grenswachter in Aalten bieden u alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen. De verbouwde boerderij is geschikt voor een verblijf van familie, vrienden, zorggroepen en zakelijke klanten. De Grenswachter bestaat uit meerdere vakantiehuizen die ook in combinatie te huren zijn.

  • Prachtige natuur en omgeving
  • Sfeervol, luxe en comfort
  • Veel privacy
  • Voor grote groepen van 10 tot 60 personen
  • Ideaal voor familieweekend, zorggroepen en bedrijfsuitje
  • Kindvriendelijk
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Groot buitenerf
  • Huisdieren zijn niet welkom