Perfect vakantiehuis in een prachtige omgeving

Familie accommodaties

Gezellig samenzijn onder één dak. Daar denkt u al snel aan bij familie accommodaties. De accommodaties van De Grenswachter hebben dit voor u vertaald naar een drietal vakantiehuizen. U kunt de verblijven apart, maar ook gezamenlijk huren. Doordat ook de benedenverdiepingen beschikken over een of meerdere slaapkamers zijn de familie accommodaties ook bijzonder geschikt voor ouderen die moeilijker ter been zijn.

Familie accommodaties voor mindervaliden

Ook aan de mindervaliden heeft De Grenswachter gedacht bij het renoveren van de voormalig boerderij tot familie accommodaties. In alle drie de verblijven is gedacht aan een slaapkamer op de begane grond met daarnaast ook nog een badkamer, voorzien van opklapbare beugels. Voor de mindervaliden is De Schoppe, een compleet gerenoveerde oude schuur, bijzonder geschikt.
In de badkamer van De Schoppe is een douchestoel geplaatst en daarnaast heeft deze badkamer een toilet met beugels.

Familie accommodaties dichtbij de Duitse grens

In het landelijke en gemoedelijke Aalten staan de familie accommodaties van De Grenswachter. Wanneer u als familie enkele dagen samen erop uit wilt en tevens nog een stukje van onze oosterburen wilt meepikken, dan zijn deze familie accommodaties van De Grenswachter precies wat u zoekt. De accommodaties liggen op 300 meter vanaf de Duitse grens. Op deze manier kunt u in uw familieweekend of uw vakantie met alle gemak zowel de Nederlandse als ook de Duitse cultuur opsnuiven.

De familie accommodaties zijn bij uitstek dé plek om er eens even tussenuit te gaan.

Groepsaccommodatie De Grenswachter:

De groepsaccommodaties van De Grenswachter in Aalten bieden u alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen. De verbouwde boerderij is geschikt voor een verblijf van familie, vrienden, zorggroepen en zakelijke klanten. De Grenswachter bestaat uit meerdere vakantiehuizen die ook in combinatie te huren zijn.

  • Prachtige natuur en omgeving
  • Sfeervol, luxe en comfort
  • Veel privacy
  • Voor grote groepen van 10 tot 60 personen
  • Ideaal voor familieweekend, zorggroepen en bedrijfsuitje
  • Kindvriendelijk
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Groot buitenerf
  • Huisdieren zijn niet welkom