Perfect vakantiehuis in een prachtige omgeving

Vakantiewoning Gelderland

Deze vakantiewoning in Gelderland staat op een locatie waar u heerlijk tot rust komt.
Op het ‘erf’ van De Grenswachter accommodaties treft u een drietal verblijven aan.
U verblijft in een of beide woongedeelten van de verbouwde boerderij. Vanaf deze vakantiewoning kunt u op verschillende manieren de provincie Gelderland ontdekken.

Vakantiewoning Gelderland in buitengebied

Wanneer u op zoek bent naar een vakantiewoning in Gelderland die gelegen is in het buitengebied dan spreekt deze accommodatie van de Grenswachter u vast aan. Op deze unieke locatie zverdwijnt de stress van alledag als sneeuw voor de zon.
De vakantiewoning bestaat uit twee delen en is zeer ruim opgezet. Daarnaast vindt u op het erf een prachtig verbouwde schoppe. Met het uitzicht op weilanden, de kans op het zien van een ree of een ander wild dier mag toch wel gezegd worden dat deze vakantiewoning in Gelderland u terugbrengt naar een stukje ongerepte natuur.

Vakantiewoning Gelderland biedt ruimte aan grote groepen

Een vakantiewoning in Gelderland met voldoende ruimte voor een grote groep is niet altijd gemakkelijk te vinden. Toch mag De Grenswachter zich eigenaar noemen van zulke vakantiewoningen. Deze vakantiewoning in Gelderland kunt u vinden in het plaatsje Aalten dat bekend staat om zijn gemoedelijkheid.
Deze vakantiewoning beschikt over drie verblijven. Twee van deze verblijven kunnen worden samengevoegd tot een zodat er plaats is voor 42 personen. Zowel de vakantiewoningen als ‘De Schoppe’ zijn voorzien van knusse slaapkamers en meerdere luxe badkamers.

Ontdek de provincie Gelderland met als ’thuisbasis’ deze prachtige vakantiewoning.

Groepsaccommodatie De Grenswachter:

De groepsaccommodaties van De Grenswachter in Aalten bieden u alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen. De verbouwde boerderij is geschikt voor een verblijf van familie, vrienden, zorggroepen en zakelijke klanten. De Grenswachter bestaat uit meerdere vakantiehuizen die ook in combinatie te huren zijn.

  • Prachtige natuur en omgeving
  • Sfeervol, luxe en comfort
  • Veel privacy
  • Voor grote groepen van 10 tot 60 personen
  • Ideaal voor familieweekend, zorggroepen en bedrijfsuitje
  • Kindvriendelijk
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Groot buitenerf
  • Huisdieren zijn niet welkom