Perfect vakantiehuis in een prachtige omgeving

Accommodatie groepen

Op zoek naar een accommodatie voor groepen? De Grenswachter heeft drie ruim opgezette groepsaccommodaties. Als groep kunt u één woning huren, maar ook de keuze maken voor meerdere woningen. Alleen al in de complete woning is er voldoende ruimte voor 23 personen. Wilt u met een nog grotere groep verblijven? De Schoppe biedt ook nog ruimte aan 18 personen. Indien u wilt, kunt u met 60 personen verblijven in de groepsaccommodaties van De Grenswachter in Aalten.

Accommodatie groepen op een unieke locatie

De verblijven van De Grenswachter mogen met recht een accommodatie voor groepen op een unieke locatie genoemd worden. De Achterhoek is prachtige en landelijke regio, met veel activiteiten en bezienswaardigheden. Ook de vakantiehuizen van De Grenswachter zijn uniek. De verbouwde boerderij is gelegen in het groen en beschikt over drie compleet gerenoveerde accommodaties.
De Grenswachter heeft aan alles gedacht en zowel de woningen als ook De Schoppe zijn voorzien van alle hedendaagse luxe. De combinatie van de vrijheid en de rust die de natuur biedt naast de luxe accommodatie maakt uw verblijf onvergetelijk.

Accommodatie groepen met gewaarborgde privacy

De verblijven van de Grenswachter zijn accommodaties voor groepen met een gewaarborgde privacy. Zowel de slaapkamers als de badkamers zijn ruim opgezet. Daarnaast zijn er in de verblijven meerdere plaatsen ingebouwd waar men even alleen tot rust kan komen. Zakelijke besprekingen, teambuildingdagen, trainingskampen voor sporters maar natuurlijk ook familieweekenden, al deze groepen hebben op hun eigen wijze de benodigde privacy in deze zeer prettige verblijven van De Grenswachter.

Deze accommodatie voor groepen komt als geroepen!

Groepsaccommodatie De Grenswachter:

De groepsaccommodaties van De Grenswachter in Aalten bieden u alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen. De verbouwde boerderij is geschikt voor een verblijf van familie, vrienden, zorggroepen en zakelijke klanten. De Grenswachter bestaat uit meerdere vakantiehuizen die ook in combinatie te huren zijn.

  • Prachtige natuur en omgeving
  • Sfeervol, luxe en comfort
  • Veel privacy
  • Voor grote groepen van 10 tot 60 personen
  • Ideaal voor familieweekend, zorggroepen en bedrijfsuitje
  • Kindvriendelijk
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Groot buitenerf
  • Huisdieren zijn niet welkom