Perfect vakantiehuis in een prachtige omgeving

Groepsaccommodatie Gelderland

Wilt u verblijven in een groepsaccommodatie in Gelderland? De Grenswachter, gevestigd in Aalten, is in het bezit van drie prachtige accommodaties voor uw verblijf.
Deze groepshuizen staan middenin het vele groen dat de provincie Gelderland rijk is. Bent u natuurliefhebber en zoekt u een groepsaccommodatie in Gelderland met veel speelruimte in en om het verblijf? Dan bent u bij De Grenswachter aan het juiste adres.

Groepsaccommodatie Gelderland voor rust en ruimte

Zijn rust en ruimte wat u zoekt in een groepsaccommodatie in Gelderland? De verblijven van De Grenswachter hebben rust als ook ruimte hoog in het vaandel staan.
De moderne, ruimtelijk ingerichte woningen en de verbouwde schuur De Schoppe bieden ruimte voor 10 tot 60 personen. Gezellig ingerichte woonkamer met diverse knusse hoekjes en moderne keuken met ruim voldoende serviesgoed en pannen. Iedere slaapkamer heeft meer dan voldoende ruimte en in elk verblijf zijn minimaal twee badkamers. Door de landelijke ligging en de ruimte in en om de vakantiehuizen komt u in deze groepsaccommodaties in Gelderland geheel tot rust.

Groepsaccommodatie Gelderland uitvalbasis voor ontdekking provincie

Deze groepsaccommodatie in Gelderland is een zeer geschikte uitvalbasis wanneer u als groep de provincie Gelderland wilt ontdekken. De grote variatie aan landschappen, de mooie natuurgebieden en daarnaast vele bijzondere steden en authentieke dorpen vragen erom ontdekt te worden. Wanneer u na een dagje weg moe maar ongetwijfeld voldaan terugkomt bij de groepsaccommodaties van De Grenswachter, wacht u daar zowel letterlijk als figuurlijk een warm bad.

Ontdek niet alleen de provincie Gelderland, maar ook de prachtige accommodaties van De Grenswachter.

Groepsaccommodatie De Grenswachter:

De groepsaccommodaties van De Grenswachter in Aalten bieden u alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen. De verbouwde boerderij is geschikt voor een verblijf van familie, vrienden, zorggroepen en zakelijke klanten. De Grenswachter bestaat uit meerdere vakantiehuizen die ook in combinatie te huren zijn.

  • Prachtige natuur en omgeving
  • Sfeervol, luxe en comfort
  • Veel privacy
  • Voor grote groepen van 10 tot 60 personen
  • Ideaal voor familieweekend, zorggroepen en bedrijfsuitje
  • Kindvriendelijk
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Groot buitenerf
  • Huisdieren zijn niet welkom