Perfect vakantiehuis in een prachtige omgeving

Familieweekend accommodatie

Sinds de vernieuwing van deze boerderij in de Achterhoek, is deze helemaal gereed voor familieweekenden vol plezier en gezelligheid in een schitterende omgeving. Of u nu met tien of zestig man wilt komen, u bent van harte welkom bij De Grenswachter. Afhankelijk van de groepsgrootte, kunt u een luxe familieweekend accommodatie boeken tegen zeer betaalbare tarieven. Ontdek hier de verschillende woningen en combinatiemogelijkheden.

 

Een familieweekend accommodatie vol ervaringen

Alle huizen zijn van de modernste gemakken voorzien, zodat u zeker weet dat u lekker kunt ontspannen en alles binnen handbereik hebt. Wel zo handig als er kinderen meegaan bijvoorbeeld. Tegelijkertijd bekruipt de gasten altijd een gevoel van thuiskomen in deze authentieke familieweekend accommodaties. Hiernaast is er in de omgeving van Aalten van alles te beleven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie wandeling of fietstocht in de prachtige bosrijke omgeving? Er kan ook leuk gezwommen worden in de plassen of de zwembaden. Neem ook een kijkje in een van de vele musea of speeltuinen en parken. Er zijn ook voldoende gezellige workshops te volgen in de Achterhoek. Voor zowel jong als oud is er in elk geval veel te beleven.

U kunt bijvoorbeeld met de boswachter een wandeling vanuit De Grenswachter maken, waarbij hij vertelt over de geschiedenis van de Scholtegoederen, de flora en fauna in de omgeving en bossen. Leuk en leerzaam voor jong en oud. Of u maakt met een gids een wandeling, gangekestocht, door Aalten, of bezoekt het nationaal onderduikmuseum, gevestigd bij de VVV. Mocht het weer te wensen overlaten dan kunt u heerlijk met de kinderen naar zwemparadijs Bahia in Bocholt (DL) gaan.

 

Boek uw familieweekend accommodatie vandaag nog

Bij De Grenswachter maakt u een ontspannen familieweekend mee vol plezier en gezelligheid. De Achterhoek staat voor u klaar om u met open armen te ontvangen en te laten genieten van alles wat ze te bieden heeft. Wilt u ook genieten van een luxe familieweekend accommodatie in Aalten? Reserveer dan direct of vraag eerst wat meer informatie aan. De Grenswachter staat voor u klaar.

Prijs en beschikbaarheid
Tabel wordt geladen...
Reserveren
Bekijk hier de prijs- en beschikbaarheid.
 • DD dash MM dash JJJJ
 • DD dash MM dash JJJJ

Informatie aanvragen

Meer weten over deze accommodatie of vrijblijvend de brochure ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in. U ontvangt binnen 24 uur een reactie!'

Groepsaccommodatie De Grenswachter:

De groepsaccommodaties van De Grenswachter in Aalten bieden u alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen. De verbouwde boerderij is geschikt voor een verblijf van familie, vrienden, zorggroepen en zakelijke klanten. De Grenswachter bestaat uit meerdere vakantiehuizen die ook in combinatie te huren zijn.

 • Prachtige natuur en omgeving
 • Sfeervol, luxe en comfort
 • Veel privacy
 • Voor grote groepen van 10 tot 60 personen
 • Ideaal voor familieweekend, zorggroepen en bedrijfsuitje
 • Kindvriendelijk
 • Geschikt voor mindervaliden
 • Groot buitenerf
 • Huisdieren zijn niet welkom