Perfect vakantiehuis in een prachtige omgeving

Familieweekend

Familieweekend in het vooruitzicht? Groepsaccommodatie de Grenswachter is van alle gemakken voorzien. Een periode in deze groepsaccommodatie bezorgt u een familieweekend om nooit te vergeten. Deze ruim opgezette, gerenoveerde boerderij biedt ruimte aan 23 personen.
Ook aan campingbedjes is gedacht. Vanwege de hoeveelheid aan slaapkamers hoeft u zich om een gebrek aan privacy geen zorgen te maken.

Familieweekend met leuke activiteiten

Een familieweekend met veel activiteiten vraagt om een perfecte locatie. Bij ‘De Grenswachter’ accommodatie vindt u deze. Bij zowel zonnig als regenachtig weer biedt de accommodatie, maar ook de omgeving, voldoende vertier voor uw familieweekend. Musea, zwembaden, een speelparadijs, een ijsboerderij, een Steengroeve, het is maar een kleine greep uit de keuzemogelijkheden omtrent de activiteiten tijdens uw familieweekend.

Natuurlijk kunt u ook per fiets of wandelend uw familieweekend doorbrengen.

Familieweekend met veel ruimte in en om de accommodatie

Een familieweekend vraagt altijd om veel ruimte, zowel in als ook rond de accommodatie waar u verblijft. Wanneer u een accommodatie van de Grenswachter huurt, kunt u met een gerust hart binnen als ook buiten vertoeven. Naast diverse ruime slaapkamers, een luxe badkamer, een moderne keuken voorzien van alle gemakken, biedt deze accommodatie ook een prachtig buitenleven aan. Voor de kinderen zijn er diverse speelgelegenheden zoals een trampoline en een speeltoestel met glijbaan maar daarnaast ook een veldje waar je lekker een balletje over en weer kan trappen.

Familieweekend? Bij de Grenswachter accommodatie bent u op het juiste adres.

Groepsaccommodatie De Grenswachter:

De groepsaccommodaties van De Grenswachter in Aalten bieden u alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen. De verbouwde boerderij is geschikt voor een verblijf van familie, vrienden, zorggroepen en zakelijke klanten. De Grenswachter bestaat uit meerdere vakantiehuizen die ook in combinatie te huren zijn.

  • Prachtige natuur en omgeving
  • Sfeervol, luxe en comfort
  • Veel privacy
  • Voor grote groepen van 10 tot 60 personen
  • Ideaal voor familieweekend, zorggroepen en bedrijfsuitje
  • Kindvriendelijk
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Groot buitenerf
  • Huisdieren zijn niet welkom