Perfect vakantiehuis in een prachtige omgeving

Familie Groepsaccommodatie

Een familie groepsaccommodatie moet groot zijn, maar vooral gezellig, van alle gemakken voorzien en met voldoende privéruimte.
Op basis van onder andere deze wensen zijn de familie groepsaccommodaties van De Grenswachter tot stand gekomen. De ruime vertrekken, grote slaapkamers en meerdere badkamers zijn aangekleed en ingericht met luxe en moderne meubels. U vindt er sfeer, comfort en privacy, zowel binnen als buiten. De Grenswachter in Aalten heeft Ideale accommodaties voor een verblijf met uw gehele familie!

Familie groepsaccommodatie met voldoende buitenactiviteiten

De familie groepsaccommodaties van De Grenswachter beschikken over voldoende ruimte voor buitenactiviteiten. Naast een ruim terras is het mogelijk om actieve en sportieve activiteiten te organiseren op het buitenterrein. De familie groepsaccommodaties zijn landelijk gelegen en hebben uitzicht op de weilanden en bossen, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. In de omgeving zijn diverse fiets- en wandelroutes. Ook leent de omgeving zich uitstekend voor pitch en putt en kanovaren. Ontdek de Achterhoek met als warme thuisbasis de familie groepsaccommodaties van De Grenswachter.

Familie groepsaccommodatie voor alle leeftijden

Wanneer u een familiebijeenkomst organiseert, kijkt u uit naar een familie groepsaccommodatie die voor alle leeftijden geschikt is. U wilt uiteraard dat zowel jong als oud zich uitermate amuseren.
Zowel in als rondom de familie groepsaccommodaties van De Grenswachter is er voldoende te beleven voor uw gehele familie. De kinderen kunnen zich prima vermaken op de ingegraven trampoline, op het trapveldje of bij het speeltoestel. De ouders en grootouders kunnen zichzelf na een stevige wandel- of fietstocht settelen op een van de buitenplaatsen rondom de accommodaties.
Kom genieten in een van de familie groepsaccommodaties van De Grenswachter in de Achterhoek.

Groepsaccommodatie De Grenswachter:

De groepsaccommodaties van De Grenswachter in Aalten bieden u alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen. De verbouwde boerderij is geschikt voor een verblijf van familie, vrienden, zorggroepen en zakelijke klanten. De Grenswachter bestaat uit meerdere vakantiehuizen die ook in combinatie te huren zijn.

  • Prachtige natuur en omgeving
  • Sfeervol, luxe en comfort
  • Veel privacy
  • Voor grote groepen van 10 tot 60 personen
  • Ideaal voor familieweekend, zorggroepen en bedrijfsuitje
  • Kindvriendelijk
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Groot buitenerf
  • Huisdieren zijn niet welkom