Perfect vakantiehuis in een prachtige omgeving

Boerderij accommodatie

Een boerderij accommodatie, zo kunt u de vakantiehuizen van De Grenswachter ook noemen. De verbouwde boerderij biedt u een landelijk, boerenleven met alle luxe die u gewend bent. De boerderij accommodatie is volledig gemoderniseerd en van alle gemakken voorzien. Wilt u de landelijk logeren op een sfeervolle, verbouwde boerderij? Dan heten wij u van harte welkom bij De Grenswachter.

Boerderij accommodatie voor breed publiek

Wanneer u bij een boerderij accommodatie alleen denkt aan een leuke plek voor een weekendje met uw familie of vrienden dan doet u deze prachtige accommodatie tekort. U kunt deze boerderij accommodaties ook huren voor andere doeleinden. Denk aan een workshop, een vergadering, teamuitje of een bruiloftsfeest. Deze ruim opgezette boerderij accommodaties bieden ruimte aan groot aantal personen. Daarnaast bevinden de vakantiewoningen zich in een zeer ontspannende omgeving waar u even helemaal weg bent van de drukte van alledag.

Boerderij accommodatie in hedendaagse stijl

Een boerderij accommodatie in hedendaagse stijl. Dat is de juiste omschrijving bij de prachtige accommodaties die De Grenswachter u aanbiedt.
U voelt zich al snel thuis in een van de woongelegenheden of in de in hedendaagse stijl verbouwde schuur, De Schoppe. Alle woongedeelten zijn voorzien van moderne meubels en ook de badkamers zijn modern en ruim ingericht. U geniet in stijl van het boerenleven wanneer u bij De Grenswachter verblijft.

Een week of weekend ‘de boer op’? Het kan allemaal in de boerderij accommodaties van De Grenswachter.

Groepsaccommodatie De Grenswachter:

De groepsaccommodaties van De Grenswachter in Aalten bieden u alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen. De verbouwde boerderij is geschikt voor een verblijf van familie, vrienden, zorggroepen en zakelijke klanten. De Grenswachter bestaat uit meerdere vakantiehuizen die ook in combinatie te huren zijn.

  • Prachtige natuur en omgeving
  • Sfeervol, luxe en comfort
  • Veel privacy
  • Voor grote groepen van 10 tot 60 personen
  • Ideaal voor familieweekend, zorggroepen en bedrijfsuitje
  • Kindvriendelijk
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Groot buitenerf
  • Huisdieren zijn niet welkom