Perfect vakantiehuis in een prachtige omgeving

Grote vakantiehuizen

Grote vakantiehuizen, daar is altijd vraag naar. Gezellig met vrienden of familie op vakantie, de kinderen vermaken zich onderling en de ouders hebben ook altijd aanspraak. Van groot belang is dan de ruimte in deze grote vakantiehuizen. Bij De Grenswachter hebben we hier rekening mee gehouden. Naast veel leefruimte in en om de woning, hoekjes waarin je je even terug kunt trekken en meerdere slaap- en badkamers is de inrichting van de grote vakantiehuizen luxe en comfortabel. De woningen zijn geschikt voor 10 tot 60 personen.

Grote vakantiehuizen in de Achterhoek

Eén van de grote vakantiehuizen die de Achterhoek rijk is, is gelegen op het erf van De Grenswachter in Aalten. Vanuit deze ruim opgezette woning(en) kunt u de Achterhoek gaan verkennen. Het verkennen begint eigenlijk al zodra u het erf verlaat; u bevindt zich direct in het groene hart. Naast de koeien en paarden die u in de omgeving veelvuldig ziet, is het zien van een ree ook geen uitzondering. Naast de vele wandel- en fietsroutes zijn er natuurlijk diverse musea en zwembaden die u bij uw ontdekkingstocht van de Achterhoek niet mag laten ontbreken.

Grote vakantiehuizen voorzien van alle luxe

Grote vakantiehuizen die ook nog eens voorzien zijn van alle luxe? De Grenswachter is in het bezit van diverse woonvoorzieningen die aan alle luxe verwachtingen voldoen. Ruime slaapkamers voorzien van 1- persoonsbedden, meerdere badkamers met zowel een douchehoek als een ligbad, moderne, luxe meubelen en een prachtige keuken. Dit alles bewijst de luxe van deze grote vakantiehuizen. De Achterhoek ontdekken? Weet dan dat u ’s avonds moe maar voldaan terugkeert naar de grote vakantiehuizen van De Grenswachter om in deze luxe weer compleet tot rust te komen.

Grote vakantiehuizen, luxe en comfort gecombineerd met een fenomenaal uitzicht? U bent van harte welkom bij De Grenswachter in Aalten.

Groepsaccommodatie De Grenswachter:

De groepsaccommodaties van De Grenswachter in Aalten bieden u alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen. De verbouwde boerderij is geschikt voor een verblijf van familie, vrienden, zorggroepen en zakelijke klanten. De Grenswachter bestaat uit meerdere vakantiehuizen die ook in combinatie te huren zijn.

  • Prachtige natuur en omgeving
  • Sfeervol, luxe en comfort
  • Veel privacy
  • Voor grote groepen van 10 tot 60 personen
  • Ideaal voor familieweekend, zorggroepen en bedrijfsuitje
  • Kindvriendelijk
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Groot buitenerf
  • Huisdieren zijn niet welkom