Perfect vakantiehuis in een prachtige omgeving

Vergaderlocatie

Wilt u een heidag organiseren? Of zoekt u een vergaderlocatie in de Achterhoek? Laat de hectiek even achter u en combineer inspanning en ontspanning bij De Grenswachter in Aalten. U vergadert in een huiselijke sfeer en heeft de gelegenheid dit af te sluiten met een overnachting in één van de luxe groepsaccommodaties van De Grenswachter. De accommodaties liggen direct aan de bossen en weilanden. Zo kunt u in een informele sfeer middenin de natuur vergaderen. Het is absoluut aan te raden om tussendoor of na afloop de benen te strekken voor een wandeling in de prachtige omgeving!

Bedrijfsuitje met overnachting in Gelderland

Voor een bedrijfsuitje met overnachting in Gelderland is De Grenswachter in Aalten een geschikte locatie. Heeft u iets te vieren of wilt u werken aan teambuilding? De Grenswachter staat bekend om de luxe en comfortabele groepsaccommodaties op één van de mooiste plekjes van Nederland. U heeft er natuur en avontuur, recreatie en inspiratie tegelijk voorhanden. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien, beschikken over WIFI, ruime loungemogelijkheden, luxe keukens en veel ruimte om de woningen. Er zijn in de Achterhoek legio mogelijkheden voor een teamuitje of personeelsfeest. Kijk bij activiteiten in de omgeving voor enkele mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje.

Vergaderlocatie De Grenswachter: 

– rustige locatie
– accommodatie alleen voor je eigen groep
– accommodaties van alle gemakken voorzien
– WIFI
– veel activiteiten in de omgeving

Bekijk onze accommodaties

Geïnteresseerd? Bekijk dan de accommodaties voor uw vergaderlocatie of bedrijfsuitje in Gelderland en check de beschikbaarheid van de gewenste accommodatie.

Groepsaccommodatie De Grenswachter:

De groepsaccommodaties van De Grenswachter in Aalten bieden u alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen. De verbouwde boerderij is geschikt voor een verblijf van familie, vrienden, zorggroepen en zakelijke klanten. De Grenswachter bestaat uit meerdere vakantiehuizen die ook in combinatie te huren zijn.

  • Prachtige natuur en omgeving
  • Sfeervol, luxe en comfort
  • Veel privacy
  • Voor grote groepen van 10 tot 60 personen
  • Ideaal voor familieweekend, zorggroepen en bedrijfsuitje
  • Kindvriendelijk
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Groot buitenerf
  • Huisdieren zijn niet welkom