Perfect vakantiehuis in een prachtige omgeving

Over de Grenswachter

Groepsaccommodatie De Grenswachter is een prachtig, vrijstaand gelegen verbouwde boerderij in het mooie buitengebied van Aalten. Het ligt vlakbij Winterswijk en op 300 meter van Duitsland. Het pand heeft altijd de bestemming van een boerderij gehad.

Groepsaccommodatie boerderij

Wij, Hans en Anja Graven, kregen eind 1999 de gelegenheid om de destijds oude, vervallen boerderij met Schoppe (oude schuur) te kopen. Dit grepen we met beide handen aan. Het was altijd al onze droom om ooit een oude boerderij weer in stijl op te knappen en de nostalgie te behouden. We besloten er groepsaccommodaties van te maken.

Huiselijke groepsaccommodatie

Onze gasten moeten zich thuis voelen in De Grenswachter. En dat is gelukt! Het resultaat is een mooi in stijl verbouwde boerderij waarin twee ruime groepsaccommodaties gerealiseerd zijn, ’t Woonhuus en De Daele (XL). De buitenkant van de boerderij is nagenoeg authentiek gebleven, het interieur is sfeervol en comfortabel ingericht. Sinds 2009 hebben we De Grenswachter uitgebreid met De Schoppe, een voormalige schuur voor de stalling van landbouwwerktuigen.

Thuisgevoel

Het is fijn om mensen het wonen op het platteland in de Achterhoek te laten ervaren. We beleven er plezier aan als we horen dat onze gasten, jong en oud, het zo goed naar hun zin hebben gehad in De Grenswachter. We willen hen een warm en gezellig onderkomen bieden. Mensen moeten zich thuis kunnen voelen en genieten in een mooie groepsaccommodatie in het prachtige buitengebied van Aalten.

Ervaar het thuisgevoel zelf en reserveer een groepsaccommodatie bij De Grenswachter!

Met vriendelijke groet,
Hans en Anja Graven

Groepsaccommodatie De Grenswachter:

De groepsaccommodaties van De Grenswachter in Aalten bieden u alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen. De verbouwde boerderij is geschikt voor een verblijf van familie, vrienden, zorggroepen en zakelijke klanten. De Grenswachter bestaat uit meerdere vakantiehuizen die ook in combinatie te huren zijn.

  • Prachtige natuur en omgeving
  • Sfeervol, luxe en comfort
  • Veel privacy
  • Voor grote groepen van 10 tot 60 personen
  • Ideaal voor familieweekend, zorggroepen en bedrijfsuitje
  • Kindvriendelijk
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Groot buitenerf
  • Huisdieren zijn niet welkom